Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
API Mintshost
19.11.2015, 19:58,
Post: #1
API Mintshost
Opis błędu: Po wpisaniu kodu w pole "kod zwrotny" i po wysłaniu. Cały czas ładuje się. Po czym sprawdzam czy kod przyjęło, ale nie.
Powtarzalność: Cały czas.
Ocena: 7
Wersja:3.2.4
Link do sklepu: http://sklep.cs-pogranicze.eu/
Odpowiedz
19.11.2015, 22:47, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.11.2015, 22:55 przez Qedro. Powód: Poprawiona ortografia)
Post: #2
RE: API Mintshost
No a u mnie [SMS] Kod zwrotny jest nieprawidłowy (sprawdź czy nie zrobiłeś literówki przy przepisywaniu kodu).
pomimo tego że kod jest prawidłowy. Zatem poprawka poprawki się szykuje...
Link do api zaktualizowałeś Xvak? Bo ten się również zmienił razem z treścią sms.
Odpowiedz
20.11.2015, 09:23,
Post: #3
RE: API Mintshost
U @Cs-Pogranicze.eu problem występuje po zmianie hostingu - brakuje fsockopen (hosting nie spełnia wymagań instalacyjnych).
Odpowiedz
20.11.2015, 18:45, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2015, 18:51 przez Qedro. Powód: Poprawiona ortografia)
Post: #4
RE: API Mintshost
A co u mnie w takim razie? Wcześniej (przed zmianą api mintshost.pl) wszystko działało.

Wysypuje błąd error#0006 czyli że błędny kod zwrotny. Kod zwrotny w 100% jest prawidłowy więc coś jest skopane.

Czy ktoś poza mną i cs-pogranicze sprawdzał api mintshost.pl?

No to tak jak sądziłem...

Data: Fri, 20 Nov 15 17:37:28 +0100
IP: 83.23.197.155
Link: sklep.skillownia.com/index.php?spr_form
Plik: /home/sklepson/domains/sklep.skillownia.com/public_html/kernel/cash/class_mintshost.php:33
Metoda: cash:Confusedtart
---
http://mintshost.pl/sms.php?kod=tutajkod...@gmail.com | 0

Czy teraz widać co jest źle? SS niżej.
http://skillownia.com/uploads/imgs/pre_1...asdasd.png

Pisałem o tym bity miesiąc temu:
http://forum.shop-engine.pl/watek-api-mi...56#pid2256

No to tyle w temacie. Cs-Pogranicze nawet jakby miał dobry hosting to nie bedzie działać.

Czy to api musi być zakodowane? To najczęściej się zmienia to czemu nie udostępnić tego do edycji?
Odpowiedz
20.11.2015, 20:00,
Post: #5
RE: API Mintshost
@XvAK Mintshost odblokował mi fsockopen, a dalej jest tak jak było.
Odpowiedz
20.11.2015, 23:09,
Post: #6
RE: API Mintshost
Cs-Pogranicze.eu napisał(a):@XvAK Mintshost odblokował mi fsockopen, a dalej jest tak jak było.

No i będzie nadal póki nie poprawi. Link do api jest nieprawidłowy.
Odpowiedz
03.12.2015, 18:11,
Post: #7
RE: API Mintshost
Napisałem do mintshost i zmienili to u siebie bo dopiero teraz mogli (umowa z profitsms musiała im wyjść) Teraz api powinnno łapać. Tyle w temacie. Dzięki xvak...
Odpowiedz
04.12.2015, 19:44, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2015, 19:49 przez Cs-Pogranicze.eu. Powód: Poprawiona ortografia)
Post: #8
RE: API Mintshost
U mnie nic nie działa dalej, cały czas się ładuje

[Obrazek: load.gif]
Odpowiedz
10.12.2015, 23:05,
Post: #9
RE: API Mintshost
Ja nie mam problemu z API - u mnie działa.
Odpowiedz
11.12.2015, 20:46,
Post: #10
RE: API Mintshost
No to w czym może być problem? Po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu cały czas się ładuje i ładuje. Po czym wywala mi stronę. A hosting Mintshost, wszystkie wymagane moduły są włączone.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości